donderdag 14 februari 2013

Meegedaan aan een connected skinnyswap met een kleurenschema van groen en paarse kleuren.
 Verschillende groene distressinkten op crafsheet gedaan, met water besprenkeld. Kaart erin rondgedraaid totdat ik het mooi genoeg vond.Daarna in de 3 afmetingen voor de skinnys gesneden.Achterkant van de skinnys met plakband aan elkaar geplakt zodat het nog eén geheel bleef voor het stempelen van de rest.De bovenste randen  bestempeld met takjes in donkere kleur groen. Zijkanten en onderkant met blaadjes bestempeld in dezelfde kleur als de takjes en omtrek van de blaadjes met witte gelpen aangegeven.Vlinders gestempeld met paars. Nog wat groenige accenten her en der gestempeld met donkere kleur groen.Vogel op tak gestempeld met zwarte stazon en vogel extra gestempeld en uitgeknipt, ingekleurd met 2 kleuren paars en verhoogd opgeplakt. Rechter vogel gestempeld,uitgeknipt en ingekleurd en opgeplakt. Op de middelste skinny tekst gestempeld in paarse kleur.Alles gemat op zwart.

verjaardagskaart

verjaardagskaart
Deze kaart voor mijn dochter gemaakt. Een stampotique stempel gebruikt, ingekleurd met coloursoft potloden en een Tim Holzstempel. afgedrukt met distressinkt seedless preserves.Gesponst met worn lipstick. Wat strasssteentjes in de rondjes geplakt.

Voor een jarig nichtje gemaakt.

Voor een jarig nichtje gemaakt.

Voor een zwager, die 50 jaar is geworden

Voor een zwager, die 50 jaar is geworden

verjaardagskaartje voor de vriend van mijn dochter

verjaardagskaartje voor de vriend van mijn dochter

Dancing queen

Dancing queen

Dancing queen

vandaag gemaakt. Ondanks dat het een mooie zonnige dag was, samen met mijn zus en vriendin aan het freubelen geweest en dit is oa het resultaat.